top of page
flower-7108886.jpg

Påbörja dödsannonsen

När någon har gått bort är det vanligt att ta fram en dödsannons. I dödsannonsen kan ni som närmast sörjande meddela datum, plats och eventuella önskemål för begravningen. Ni kan också hylla personen med minnesord och en symbol eller liten bild som passar just den som ni har förlorat. 

Vi på Begravningsbyrå Frank Jonelid hjälper er gärna med skapa dödsannonsen så som ni vill ha den. Här kan ni också påbörja annonsen själva, och fundera i lugn och ro på vad som passar era och den bortgångnes önskemål bäst.

Checklista vid dödsfall

Ett dödsfall kommer oftast utan förvarning. Att i den situationen tänka klart och rationellt på allt som måste ordnas, är inte helt lätt. Därför har vi gjort en checklista över sådant som kan vara värdefullt att tänka på. Använd de delar av checklistan som stämmer i din situation.

Min egen begravning

Här kan du berätta precis hur du vill att din egen begravning och gravsättning ska bli. För anhöriga eller ansvariga som planerar alltifrån ceremonin till gravsättningen känns det ofta väldigt tryggt att veta precis vad du själv hade velat, oavsett om dödsfallet inträffar plötsligt eller om ni har haft tid att prata om det tillsammans. Du väljer själv vilka fält du vill fylla i och vilka beslut du hellre vill låta dina anhöriga fatta.

bottom of page